Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 151 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Funderar du på att köpa sammetssoffa? En soffa i sammet ger en exklusiv och ombonad känsla till rummet och är samtidigt ett vackert blickfång som piggar upp rummet. Sammet i inredningen är en tidlös klassiker och helt rätt för dig som gärna vill att ditt hem ska andas lyx och flärd. Hos oss på Furniturebox.se hittar du sammetssoffor i flertalet utföranden och färger. Du hittar allt från 3-sits soffor, divansoffor, pallar och bäddsoffor. Välj en mer diskret färg om du vill att soffan ska ge ett sobert intryck eller välj en färgstark som kommer att bli ett härligt och energigivande blickfång.

Värt att tänka på

Våra sammetssoffor håller genomgående hög kvalité och är klädda i ett tyg som har hög slittålighet samtidigt som de är otroligt prisvärda. Det kan vara bra att veta att en klädsel av sammet kan du inte tvätta i vatten, men vid rätt skötsel håller din sammetssoffa från oss i många år och kanske till och med flera generationer. Sammet drar även lätt åt sig damm, vilket är lätt att ta bort genom att dammsuga med en mjuk borste. Med andra ord är din drömsoffa värd lite extra omtanke, men det kan det vara värt med tanke på den flärdfulla känslan det innebär att låta en sammetssoffa omfamna en efter en lång dag.

Den perfekta accenten i ditt hem

En sammetssoffa är den perfekta accenten i ditt hem. Oavsett om du väljer en mer sober färg eller en som är mer färgstark så kommer den att förstärka och förhöja ditt hems stil på ett säkert sätt. Köp din sammetssoffa online hos oss och du får möjlighet att i lugn och ro hitta just din favorit bland alla de modeller som finns hos oss.