Brasvärme

Braskamin & vedkamin

9st produkter
Sortera på
1520606(1).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende

En braskamin ger både värme, elegans och ljus omkring sig. Den kommer att göra din trädgård eller uteplats till ett mysigare ställe, där du kan njuta även när det är svalare på kvällarna. Tidigt på våren och framåt hösten gör din vedkamin att du kan vistas ute lite oftare och den skapar en magisk känsla när det skymmer.

Vanliga frågor och svar

Hur väljer jag vilken braskamin jag ska ha?

Beroende på om du vill ha din eldkälla på låg höjd eller lite högre upp så kan du välja olika utformning på din vedkamin. Det är mysigt att ha elden i ögonhöjd när man sitter i trädgården eller på uteplatsen, men det kan kännas mer naturligt för vissa att ha braskaminen lägre ner. Välj en stil och design som stämmer med dina utemöbler och med hur din uteplats är utformad.

Var bör jag placera en vedkamin?

Vedkaminen bör stå på ett jämnt underlag. Det bästa är om du väljer någonstans där inte underlaget lätt tar eld, ifall det flyger gnistor eller det råkar falla ner en bit brinnande ved. Ställ din braskamin så att den är synlig och så att den ger värme när det är svalt ute.

Kan jag ha min vedkamin inomhus?

Hur vacker din braskamin än är och hur mysigt det än är med levande eld ska du inte ta in den. Eftersom vedkaminen är en behållare för levande eld är den inte lämplig att ha inomhus, då det är brandfarligt. Välj istället någon av våra elkaminer som är perfekta att placera i vardagsrummet.