Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 5 av 5 produkter

Assietter är vanligtvis mindre i storlek än huvudrätts tallrikar och används för att servera förrätter, sallader eller mindre portioner av mat. Assietter är inte bara praktiska tallrikar för mat, de kan också vara stilfulla inredningsdetaljer som lyfter fram din personliga smak. Med olika färger, mönster och material kan du använda assietter som dekorativa element på väggar, hyllor eller bord. De kan skapa en unik och visuellt tilltalande atmosfär i ditt hem och vara en kreativ och prisvärd metod att förnya din inredning.

Vanliga frågor om Assietter

Vad är en assiett?

En assiett är en mindre tallrik som används för att servera förrätter, sallader eller mindre portioner av mat. Assietter är vanligtvis cirka 15-20 centimeter i diameter och kan vara tillverkade av porslin, glas eller plast. De används ofta i restauranger, vid bufféer eller vid festliga tillfällen för att servera mindre portioner av olika rätter.

Finns det olika stilar på assietter?

Ja, det finns olika stilar på assietter. Assietter kommer i olika former, storlekar, mönster och material. Vissa assietter kan vara mer traditionella med enkla och eleganta mönster, medan andra kan vara mer moderna och färgglada. Det finns också specialdesignade assietter för olika ändamål, som till exempel dessertassietter, salladsassietter eller fiskassietter. Så det finns definitivt många olika stilar att välja mellan när det gäller assietter.