Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Fläktar

Golvfläkt

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Varma sommardagar kan det vara skönt att skapa svalka med hjälp av en golvfläkt. Du kyler och byter ut luften. Det blir friskt och behagligt att vistas i ett rum. En fördel med en golvfläkt är att du kan flytta den mellan olika rum. I sovrummet skall du självklart välja en golvfläkt med låg ljudnivå. Till vardagsrummet kan du välja mellan flera olika eleganta golvfläktar som passar in i miljön.

Vanliga frågor och svar

  • Vilka funktioner har en golvfläkt?

    En golvfläkt ger i första hand ventilation och luftväxling, men den kan också både kyla och torka. Det finns modeller som gör att du kan rikta luftflödet hur du önskar mellan golv och tak. På de flesta golvfläktar kan du välja tre olika nivåer på luftflödet. En golvfläkt som ger dig en dubbel funktion är en pelarfläkt som även fungerar som luftrenare.
  • Hur ställer jag upp en golvfläkt?

    Flera modeller ställer du längst ner på golvet. Sedan kan du styra luftflödets riktning på olika sätt. Du kan också ställa din golvfläkt på ett stativ med tre ben. Höjden är steglöst ställbar. Du kan få fläktbladen i vacker kopparfärg och golvfläkten blir till en stilren möbel i din bostad.
  • Kan en golvfläkt ge dimma?

    Det finns en golvfläkt som producerar dimma. Fläkten har en inbyggd vattenbehållare. Du sprider en dimma som ger svalka och väldoft i rummet. Fläkten har en timer så att du kan kyla ett rum i förväg, men också stänga av fläkten automatiskt. Med hjälp av en fjärrkontroll kan du reglera golvfläkten som har tre olika fläkthastigheter.