Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 2 av 2 produkter

En bordsfläkt är inte bara en praktisk manick för att hålla dig sval under varma dagar, utan den kan också vara en stilfull inredningsdetalj som kompletterar ditt hem. Med olika färger, former och materialval kan du hitta en bordsfläkt som passar perfekt in i din inredningsstil. Oavsett om du föredrar en klassisk design, en modern touch eller en rustik känsla, kan en väl vald bordsfläkt både bidra till ökad komfort och ge en estetisk dimension till ditt rum.

Vanliga frågor om Bordsfläkt

Vad ska jag tänka på när jag köper bordsfläkt?

När du köper en bordsfläkt finns det några saker att tänka på:

  • Storlek: Bestäm var du tänker placera fläkten och välj en storlek som passar in i det utrymmet.
  • Kapacitet: Kontrollera fläktens luftflöde och hastighetsinställningar för att se till att den kan ge tillräcklig svalka.
  • Ljudnivå: Om du vill undvika att fläkten låter för mycket, välj en modell med låg ljudnivå.
  • Funktioner: Överväg vilka extra funktioner du kan vara intresserad av, till exempel oscillerande rörelse eller timer-funktion.
  • Säkerhet: Se till att fläkten har stabila fötter och skyddsgaller för att undvika olyckor.

Genom att tänka på dessa faktorer kommer du att kunna välja en bordsfläkt som passar dina preferenser och behov.

Hur mycket el drar en bordsfläkt?

Den exakta mängden el som en bordsfläkt drar varierar beroende på flera faktorer, inklusive fläktens effekt, hastighetsinställning och modellens energieffektivitet. Generellt sett brukar en vanlig bordsfläkt dra mellan 20 och 70 watt när den är på maximal effekt. Det är dock viktigt att notera att fläkten kan dra mindre el vid lägre hastigheter eller om den har en energisparfunktion.

Hur skall du rikta en bordsfläkt?

För att effektivt rikta en bordsfläkt och uppnå bästa luftcirkulation bör du placera den så att den riktas mot området där du önskar kyla luften. Justera fläktens vinkel och höjd så att luften når dig och sprider sig jämnt i rummet. Om du använder fläkten för att kyla dig själv, rikta den mot din kropp eller ansikte för att uppnå önskad svalka. Justera fläkthastigheten efter behov för optimal komfort.