Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 2016 produkter
1
...
84

Rumsavdelare i form av skärmväggar är en flexibel och trendig inredningsdetalj som kan användas för att dela upp och avskärma rum och utrymmen med en dekorativ touch. Hos oss på Furniturebox kan du köpa billig rumsavdelare för det stilmedvetna hem.

 

Kanske har du ett trångbott hem, eller en öppen planlösning som du inte riktigt känner att du kan utnyttja optimalt? Rumsavdelare är ett billigt och flexibelt alternativ till att bygga en helt ny vägg. Med vikbara skärmväggar kan du dela av små och stora rum och på så sätt skapa fler rum i rummet. Fräscha upp ditt hem, skapa nya ytor eller dölj undan mindre attraktiva utrymmen. Med våra smarta och snygga rumsavdelare kan du skapa rum som passar dig.

Hur används rumsavdelare?

 • Hur används rumsavdelare?

  | Kanske har du ett trångbott hem, eller en öppen planlösning som du inte riktigt känner att du kan utnyttja optimalt? Rumsavdelare är ett billigt och flexibelt alternativ till att bygga en helt ny vägg. Med vikbara skärmväggar kan du dela av små och stora rum och på så sätt skapa fler rum i rummet. Fräscha upp ditt hem, skapa nya ytor eller dölj undan mindre attraktiva utrymmen. Med våra smarta och snygga rumsavdelare kan du skapa rum som passar dig.
 • I vilka rum kan man använda rumsavdelare?

  | Rumsavdelare fungerar i hemmets alla rum. Kanske vill du skapa en avskild yta till sängen? Dela upp det stora utrymmet mellan köket och vardagsrummet? Skapa ett dolt extra förvaringsutrymme? Eller göra den ettan till en tvåa? Vikväggar och skärmväggar är en praktisk och elegant lösning i såväl sovrum och vardagsrum, som barnrum och större hallar. Var och hur man väljer att placera en vikvägg är helt och hållet upp till var och en - bara fantasin sätter gränser!
 • Kan man använda skärmvägg med dekorativt syfte?

  | När skärmväggen först kom till Europa på 1500-talet var det ett populärt inredningsobjekt i hushåll som hade gott om pengar. Förutom dess praktiska funktion, hade skärmväggen ett dekorativt syfte. Ur det har sedan dess potential vuxit inom inrednings- och modevärlden. Numera tillverkas de i olika material och med tilltalande design som kan bryta av eller matchas till inredningen. Med ett oändligt spektrum av möjligheter hittar du idag vikväggar och rumsavdelare i allt ifrån stilren träpanel, till skärmar med dekorativa bildmotiv. Givetvis erbjuder vi ett brett utbud av skärmväggar i olika storlekar, material, mönster och färger. Förvandla och skapa nya utrymmen med praktiska och dekorativa skärmväggar.
 • Rumsavdelare i trä eller tyg?

  | Valet och kvalet… När det kommer till materialval så är det först och främst en fråga om tycke och smak. Kanske passar ett visst material bättre överens med just din inredningsstil. Men det kan också vara bra att fundera på hur rumsavdelaren är tänkt att användas eftersom det kan vara avgörande för vilket material som passar bäst för ändamålet. Är skärmväggen tänkt att användas för att dölja utrymme kan det vara extra viktigt att välja ett material som inte går att se igenom. Om så är fallet kanske inte ljust tyg är ett så bra val.
 • Hur monterar jag min vikvägg?

  | Våra vikväggar levereras färdigmonterade, redo att vikas ut och ställas på plats. Inget extra jobb, inget strul. När de inte används kan de enkelt fällas ihop och ställas undan.