Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Bordsdekoration

Glasunderlägg

87 st produkter
Visar 24 av 87 produkter
1
...
4

Glasunderlägg är små, platta och skyddande plattor som placeras under glas och koppar för att förhindra skador på bordsytan. De är vanligtvis tillverkade av material som glas, trä, kork eller plast. Glasunderlägg kommer i olika former, storlekar och mönster för att passa olika inredningsstilar och smaker. Utöver att skydda bordet från fläckar och repor, kan de också fungera som dekorativa inslag på bordet eller i köket. Glasunderlägg är praktiska, estetiskt tilltalande och enkla att rengöra, vilket gör dem till en trevlig accessoar i hemmet.

Vanliga frågor om Glasunderlägg

Varför har man glasunderlägg?

Man använder glasunderlägg för att skydda ytan under glaset från att bli repad eller skadad av kondens eller värme från drycken. Glasunderlägg kan också bidra till att förhindra märken av drycker eller fläckar som kan uppstå på bordet eller andra ytor.

Vilka material är vanliga för glasunderlägg?

Vanliga material för glasunderlägg inkluderar kork, trä, silikon, glas, metall och sten. Valet av material beror oftast på personlig preferens och önskad stil, samt funktionella egenskaper som värmetålighet och hållbarhet.