Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Marockanska mattor

Marockanska mattor från 1295 SEK

Sortera på
2 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Bredd
Höjd
Färg
Pris

Marockanska mattor karaktäriseras av dess vackra och unika mönster och färger. Marocko har en lång tradition av att väva mattor. Mattorna har vävts i flera århundraden av berberstammarna och oftast är det kvinnorna i stammarna som har knutit mattorna för hand och utan någon mall. Kvinnorna bestämmer själv färg, mönster, och form, vilket gör att varje matta är unik. Inred ditt hem med en marockansk matta som både är mjuk att gå på och fantastisk vacker att titta på. I vår webbutik hittar du ett brett utbud av marockanska mattor i olika färger, storlekar och mönster, som passar i hemmets alla rum.

Inred med marockanska mattor

Marockanska mattor är inte bara sköna att gå på utan de är även vackra att titta på. Oavsett vilken inredningsstil du har eller föredrar kommer en marockansk matta att lyfta ditt hem och din övriga inredning. Det finns oerhört många olika mönster, färger och former på marockanska mattor. Du kan välja en matta som matchar din övriga inredning och färger i hemmet eller så kan du välja att bryta av med en helt ny färg. Köp en mindre marockansk matta och häng upp på väggen för att in den orientaliska känslan i hemmet. För att skapa en helhet kan du matcha mattan med kuddar, korgar eller en puff. Beställ enkelt och smidigt din marockanska matta på Furniturebox.se för snabb leverans och 365 dagar öppet köp.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.