Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar

Kelimmattor

 Visa 5 st Kelimmattor på kampanj - Upp till 10% rabatt!

Våra bästa deals
Sortera på
2905 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Kelim är namnet på den gamla vävtekniken som används för att framställa dessa mattor. För att tillverka Kelimmattor används en slätvävnadsteknik, vilket skapar mönster som framhäver geometrin i väven samt att mattan får samma motiv på båda sidor och en filtliknande kvalité.Kelimmatta utmärker sig ofta av vackra mönster och härliga färger. Kelimmattor passar bra in i stilrena och avskalade miljöer då dem ofta är väldigt färgglada och blir en fin kontrast. Inred med en Kelimmatta för att få en personlig känsla i hemmet.

Inred ditt hem med en färgglad kelimmatta

En matta kan tillföra mycket till ditt hem. En Kelimmatta är utmärkt för att ge färg och mönster till ett rum och passar i alla hem. Har du inte plats för en stor matta så gör Kelimmattor mycket för helhetsintrycket oavsett storlek på mattan. Kelimmattor är väldigt vackra och många väljer att hänga upp en matta på väggen istället för en tavla och på så sätt kan man enkelt skapa en orientalisk och ombonad känsla i hemmet. Välj en matta som matchar din övriga inredning för att skapa en helhet eller välj att bryta av med en färgklick som förhöjer den övriga inredningen. De flesta mattor är tillverkade i ull vilket gör dem väldigt slitstarkt och naturligt smutsavvisande. Att mattan är av tålig material gör att du kan placera mattan var som helst, utan att oroa dig över att den slits. 

På Furniturebox.se hittar du Kelimmattor i olika storlekar, färger och mönster av hög kvalité. Köp din Kelimmatta online för snabb leverans och 365 dagar öppet köp.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.