10% på ALLT! Kod: 10SALE Upphör: 8/6 23:59
Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
10% på ALLT! Kod: 10SALE Upphör: 8/6 23:59

Köksskåp

Köksskåp från 4995 SEK

Sortera på
4 Produkter
Filter
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)

Oavsett om du bor litet eller stort kommer du alltid vara i behov av bra förvaring. På så vis har du stor möjlighet att organisera dina ägodelar på ett effektivt sätt, samtidigt som de blir enkla att hitta när du väl behöver dem. Bekvämast är om du letar efter dina nya köksskåp på nätet. Du kommer få en mycket bättre överblick över utbudet och det blir enklare att jämföra olika produkter med varandra. Om du på förhand mäter ytan skåpet skall ställas på kommer köpet gå snabbare än någonsin. Det blir även enklare att involvera familjen i köpet, tillsammans kan ni slå er ned framför datorskärmen och titta igenom alternativen.

För sådant som hör köket till

Innan du investerar i ett nytt köksskåp är det viktigt att veta vilken typ av skåp du letar efter och vilken funktion det skall fylla. Om du vill kunna visa upp lite finare porslin kan kanske ett vitrinskåp vara att rekommendera. Ditt porslin kommer stå skyddat bakom dörrar men ändå synas för förbipasserande. Vill du istället kunna gömma undan bestick, handdukar, kastruller eller annat som hör köket till, då kan kanske ett täckt skåp vara den bästa lösningen. I det lilla köket är troligtvis ett högskåp att rekommendera då det tar minimalt med plats men ändå erbjuder maximalt med förvaring. Ytterligare ett alternativ är förvaringsvagnar, förvaring på hjul som är enkel att flytta efter behov.

För ett trevligare boende

Om du har tillgång till bra förvaring kommer det inte bara bli lättare att hitta det du söker, det kommer också bli enklare att hålla rummet rent och snyggt. Hos oss på Furniturebox kan du köpa köksskåp i ett flertal olika modeller. Vi har dessutom et stort utbud av designmöbler till bra priser, allt för att du skall kunna göra ditt hem så mysigt och hemtrevligt som möjligt.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.