Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Season essentials - Upp till 25% rabatt

Kaminer online

 Visa 3 st Kaminer på kampanj - Upp till 25%

Våra bästa deals
Sortera på
55 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Det finns inte mycket som slår känslan från sprakande kaminer och braskaminer. På Furniturebox är sortimentet av kaminer stort och designen varierande.Webbutiken erbjuder allt från en klassisk kamin till en kamin med mer modern design. Det finns i olika storlekar och modeller beroende på om det ska vara en vägghängd kamin, takhängd kamin, hörnkamin eller en golvkamin. Det finns även kaminer som drivs av olika bränsle som till exempel etanolkamin som drivs på bioetanol eller en elektrisk kamin som drivs av el. Därför är det viktigt att noga tänka igenom vilken kamin som kommer att passa bäst hemma host just dig och för dina ändamål.

Skorstensfri kamin

En skorstensfri kamin kan ge dig samma myskänsla som en vedkamin eller braskamin. Fördelarna med en kamin utan skorsten är att du slipper sot, lukt och aska, vilket gör att det inte krävs något ansträngande underhållsarbete. Det går dessutom snabbare och enklare att tända och släcka en elektrisk kamin och en etanolkamin än en vedeldad braskamin. En skorstensfri kamin är även enklare och billigare att installera och kan placeras i stort sett var som helst i lägenheten eller i huset förutsatt att det finns ett säkerhetsavstånd till brännbara material. Det är också viktigt att tänka på att kaminen står stadigt eller att den är ordentligt monterad om den är en vägghängd eller takhäng. Det är även enkelt att flytta en skorstensfri kamin om man vill ha den i uterummet eller i växthuset under vinterhalvåret. En skorstensfri kamin avger lite värme, vilket kan variera men det är ingen braskamin som värmer upp hela huset. Bioetanol som är drivmedlet som kommer från naturen och som är förnybar energi. Samt att utsläppet består av mycket lite koldioxid och vattenånga vilket gör en skorstensfri kamin till ett mycket klimatsmart val. 

Köp din skorsstensfria kamin tryggt  och enkelt på Furniturebox.se för snabb leverans och 365 dagars öppet köp!   

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.