Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
CYBER MONDAY REA + FRI HEMLEVERANS*

Badrumsförvaring

 Visa 32 st Badrumsförvaring på kampanj - Upp till 47% rabatt!

Cyber Monday
Sortera på
149 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Cyber Monday
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Antal stolar
Form
Stil
Pris
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Det kan aldrig finnas för mycket förvaringsmöjligheter, framförallt inte i badrummet. De ägodelar som förvaras i detta rum är nämligen sådana vi helst av allt skulle vilja gömma undan. Eftersom badrum många gånger är relativt små begränsas möjligheterna för bra förvaring ytterligare. Om du är i behov av nya badrumsmöbler och vill göra inhandlingen så enkel som möjligt bör du köpa din badrumsförvaring online. På så vis kan du tänka igenom köpet ordentligt, ta alla mått som behövs och slippa möbler som är alldeles för stora för utrymmet. Det blir också enklare för din familj att vara delaktig i inköpet till det gemensamma hemmet.

Bra förvaring är A och O

Bra förvaring är oerhört viktigt för att du skall trivas i ditt hem och när det kommer till badrumsförvaring finns det en hel del att välja på. Har du ett mindre badrum kan det vara smart att satsa på ett smalare högskåp. Här kan du förvara såväl handdukar som toalettartiklar och möbeln tar minimalt med plats. Du kan även investera i ett nytt tvättställsskåp, kanske ett med både luckor och lådor. Även här kan du gömma undan dina toalettartiklar, stapla toalettpapper och förvara handdukar. Oavsett vad du väljer är det viktigt att du är noggrann med dina mått. Det kan också vara bra att veta att möbler speciellt tillverkade för badrum är fukttåliga och håller sig snygga lång tid framöver.

Smart förvaring för vackra hem

Med den rätta förvaringen blir livet mycket enklare. Dina ägodelar kommer vara lättare att hitta och ditt badrum kommer se renare och mer prydligt ut. Söker du efter billig badrumsförvaring hittar du den hos oss på Furniturebox. Vi har ett stort sortiment av designmöbler, alltid till bra priser. Oavsett om du har ett modernt hem eller ett lantligt sådant kommer du hitta det du söker hos oss

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.