Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Massagebord

Massagebord från 1995 SEK

Sortera på
39 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)

Behöver du ett professionellt massagebord till din verksamhet eller vill du bara kunna njuta av en massage hemma? Ett massagebord behöver inte vara dyrt och ta stor plats.I vår webbutik hittar du massagebänkar och massagebord både för professionellt -och  hemmabruk. I sortimentet hittar du ett brett sortiment av praktiska och ergonomiska massagebord i olika storlekar och även hopfällbara massagebänkar. Massagebordens  nack-, rygg och armstöd är justerbara och även massagebordets höjd och lutning vilket bidrar till maximal komfort samt arbetshöjd. På Furniturebox.se hittar du massagebord och massagebänkar av hög kvalité och till ett lågt pris.

Flexibla massagebänkar

Våra mobila massagebänkar flexibla utan att kompromissa på stabilitet. I vårt sortiment hittar du hopfällbara massagebänkar i olika material som trä och aluminium. Hopfällbara massagebänkar har blivit allt mer populära. Vilket inte är särskilt konstigt då de är flexibla och kan monteras upp och packas ner på nolltid samtidigt som de inte tar någon stor plats att förvara.När du köper ett av våra hopfällbara massagebord medföljer en väska för förvaring och transport som skyddar massagebordet från skador och smuts.

Skötselråd och underhåll av ditt massagebord

För att ditt massagebord ska hålla i många år framöver är det viktigt att du tar hand om det på rätt sätt. Våra massagebord är klädda i slitstarkt konstläder vilket gör dem lätta att rengöra och underhålla. För att behålla sin yta och för att förhindra uppbyggnaden av smuts och bakterier är det viktigt att torka av och desinficera ditt massagebord efter varje behandling. Alla fläckar, olja fett eller annan smuts bör tvätta bort omgående för att minska risken för permanenta fläckar. Det är viktigt att rengöringsmedlet är anpassat för konstläder så att det inte torkar ut och spricker.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.