Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 17 av 17 produkter

En bekväm massagestol blir snabbt den nya favoritmöbel i hemmet! Bara tanken att komma hem efter och sjunka ner i en massagefåtölj efter en lång dag på jobbet minskar stressfaktor i en hektisk vardag. Unna dig en massagestol som behandlar djupt och behagligt och ger dig den sköna massage som du är värd! Hos oss på funriturbox.se hittar du massagefåtöljer av hög kvalitet till en billig peng. Välj bland olika modeller, storlekar och färger och hitta din favorit.

Massagestol - Din personliga massör dygnet runt

En massagestol är ett utmärkt val för dig som vill kunna unna dig regelbunden massage utan att behöva lägga kostsamma och tidskrävande besök på massagesalonger. Med rytmisk knådning, inbyggd värme och arbetszoner som behandlar rygg, nacke, ländparti och vader imiterar våra elektriska massagefåtöljer tekniken från en professionell massör. Mjuka upp spända muskler och njut till fullo av avkoppling och välbefinnande precis när du vill. Förutom minskade muskelspänningar och smärta har massage även visat sig ha immunstärkande egenskaper och en lugnande effekt på nervsystemet. Kort och gott, en massagestol eller massagefåtölj är en proaktiv, enkel och effektiv insats för en bra hälsa, såväl den fysiska som den psykiska.

Köp din nya massagefåtölj online

För att du ska bli riktigt nöjd med ditt köp så är det viktigt att välja en massagestol som passar dig och dina önskemål. I vårt sortiment kan du välja bland olika modeller i varierande stil och design. Vi erbjuder justerbara massagefåtöljer som kan användas i såväl upprätt som liggande läge. Välj och vraka i vårt utbud och hitta den som passar just dig bäst. Givetvis hjälper vi dig om du har frågor eller funderingar kring våra produkter eller om ditt köp. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundsupport, så hjälper vi dig till rätta! Med snabb leverans och 365 dagars öppet köp behöver du inte vänta länge innan du kan uppleva de fantastiska fördelarna med din alldeles egna massagefåtölj.