Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Förvaringslådor

Besticklåda

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

En besticklåda är en praktisk detalj som gör stor nytta i köket. Lådan har olika fack så att man kan ordna och strukturera besticken för att lättare hitta dem. I en vanlig besticklåda finns det separata fack så att knivar, gafflar, matskedar och teskedar kan skiljas åt. Besticklådan bidrar till att man får ett tydligt system där besticken har sin bestämda plats vilket underlättar dukningen. Dessutom skyddas lådan mot repor och hack när man lägger knivar och gafflar i besticklådan istället för direkt i lådan.

Håll ordning bland besticken med en besticklåda

  • Kan jag köpa besticklådor för olika breda kökslådor?

    Ja, du kan köpa besticklådor med olika bredd så att de passar för just dina mått. Standardmått på kökslådor varierar från 30 cm till 100 cm och det är just för dessa bredder som du kan köpa lådinsatser. Du kan även köpa kökslådor som går att justera på bredden genom att mittpartiet är utdragbart. En flexibel och smart lösning som vi på Furniturebox gärna berättar mer om.
  • Vad kan jag förvara i en besticklåda?

    En besticklåda har normalt sett fack för bestick och andra köksredskap. Exempel på redskap som du kan lägga i en lådinsats är stekspade, slickepott, salladsbestick, smörkniv, potatisskalare, vitlökspress, slev och visp. Om du är på jakt efter en knivförvaring så finns det speciella insatser för det liksom för kryddor.
  • I vilket material är besticklådan gjord?

    Besticklådan tillverkas med fördel av ett material som är hållbart och lätt att rengöra. Besticklådor i plast är ett billigt alternativ. Söker du något mer elegant så kanske du föredrar ett träslag som exempelvis bambu.