Skåp

Svart vitrinskåp

99st produkter
Black Friday
Sortera på
  • Svart
119650(1).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Black Friday
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Form
Med belysning
Placering
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Black Friday
Leverans inom 2-6 vardagar

Ett svart vitrinskåp har många fördelar. Om du har vackra glas av olika sorter, kan du och dina gäster njuta av dem även när de står i skåpet. Den som har många vackra och ömtåliga prydnadsföremål gör klokt att placera dem i ett vitrinskåp. Att damma glas och porslinsfigurer kan vara jobbigt, men också riskabelt. Det som står inne i ett vitrinskåp behöver inte dammas lika ofta och risken att slå sönder värdefulla föremål minskar.

Vanliga frågor och svar

Finns ett smalt och högt svart vitrinskåp?

I ett smalt och högt vitrinskåp kommer glas och vaser att bli till ren dekoration. Du kan köpa ett svart, högt vitrinskåp som kan tjäna som dekoration i antingen köket, matsalen eller matsalen. Välj ett skåp som har en dörr och några hyllor så att du kan visa upp flera olika föremål på höjden.

Finns det svarta vitrinskåp för förvaring?

I ett modernt hem med många tekniska prylar, finns ett stort behov av förvaringsutrymmen. Du kan då köpa ett svart, lite bredare vitrinskåp. Ett sådant skåp har ofta två dörrar med glas, men även några fack. Tanken är att förvara böcker och apparater som har med multimedia att göra, de kan då ställas på de två facken.

Kan jag köpa svarta vitrinskåp med laminatskiva?

Ett vitrinskåp med laminatskiva blir slitstarkt och lätt att hålla rent. Fronten är självklart i glas, då det är typiskt för just vitrinskåp. Ett sådant här vitrinskåp når ofta upp till taket och är inte lika brett som ett vitrinskåp med inriktning på förvaring av böcker och mediaprylar.