Förvaringsskåp

Nyckelskåp

5st produkter
Sortera på
2044064(1).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende

Fördelarna med att förvara nycklarna i ett nyckelskåp är många. Med alla nycklar samlade på ett och samma ställe slipper du springa runt och leta efter dina nycklar när du har bråttom iväg. Det blir även lättare att organisera nycklarna och få en bra överblick över dem, så att du snabbt kan ta ut den nyckel du behöver. Förutom att vara väldigt praktiskt och användbart, kan ett fint nyckelskåp även vara en snygg inredningsdetalj.

Vanliga frågor och svar

Hur många nycklar får plats i nyckelskåpet?

Det finns både små och stora nyckelskåp med plats för allt från ett par stycken till över 40 nycklar, och ibland ännu fler. Populära storlekar på nyckelskåp är mellan 20 och 35 centimeter på bredden och 25 till 35 centimeter på höjden.

Vilket nyckelskåp ska jag välja?

Om du bara har några få nycklar kan det räcka med ett litet nyckelskåp. Har du däremot en stor nyckelknippa med massor av nycklar som du behöver få ordning på, kan det vara bra med ett lite större nyckelskåp. Det kan även vara bra med ett stort nyckelskåp för nycklar och nyckelknippor på kontor, hotell och lagerlokaler. En del nyckelskåp är även utrustade med lås för en ökad säkerhet.

Vilka stilar på nyckelskåp finns det?

Nyckelskåp finns i flera olika stilar och utföranden. De kan ha allt från en ganska enkel och rak design till att ha mer unika former och utsmyckningar av olika slag. Populära färger är svart och vit medan vanliga material som används vid tillverkningen av nyckelskåp är stål och trä.