Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 51 produkter
1
...
3

Om du skall inreda ditt eget hemmagym eller ett omklädningsrum vill du gärna ha snygga kläd- och omklädningsskåp. På sådana skåp finns en del krav att ställa. De skall vara låsbara om flera personer har tillträde till lokalen. Du hänger ibland in fuktiga kläder som skall kunna torka, och då måste skåpen ha flera hål eller springor för ventilation. Skåpen skall rymma både ytter- och innekläder och ha plats för smutsiga skor. Ett kläd- och omklädningsskåp måste utöver allt detta även vara lättstädat.

Vanliga frågor om klädskåp och omklädningsskåp

  • Finns klädskåp i trä?

    Du kan köpa ett klädskåp som på ett bra sätt kombinerar en skåpdel för förvaring med sidohyllor där du kan ställa lite av varje. Klädskåpet har stomme och hyllor i ett robust trämaterial. För att det ska vara enkelt att städa kan du med fördel välja ett klädskåp med lackerade dörrar. Välj ett skåp med en modern design så passar det in i vilket rum som helst i din bostad.
  • Vilka klädskåp och omklädningsskåp finns?

    Du kan köpa skåp med två eller tre dörrar som är lämpliga som omklädningsskåp. Skåpen är många gånger tillverkade i lackerad metall. De har rejäla dörrhandtag och är låsbara. Oftast finns det även hyllplan med plats för förvaring av mössor och hjälmar. Skåpen har i regel även krokar och klädstänger för kläder och handdukar.
  • Vilka storlekar på klädskåp och omklädningsskåp finns?

    De flesta modellerna av skåp har ofta syftet att nå upp till taket och är därför höga. Varje skåpdörr har i regel en bredd på trettio centimeter. Djupet på skåpen ligger på cirka fyrtiofem centimeter.