Speciallampor

Rislampa

3st produkter
Sortera på
1808923(4).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Dimbar

Rislampor har funnits i svenska hem sedan 70-talet. Under vissa perioder har det varit otroligt trendigt att inreda med rislampor och just nu är det mer populärt än någonsin. Det man framförallt tänker på när man pratar om rislampor är japanskinspirerade, klotformade lampor som är tillverkade av rispapper. Nuförtiden kan moderna rislampor ta helt nya uttryck och former. Det är vanligt att rislampan sitter i taket i vardagsrummet eller sovrummet men du kan även köpa rislampor som står på golvet eller som sätts upp på väggen.

Vanliga frågor och svar

Kan jag koppla rislampan till en dimmer?

Ja, det är möjligt att koppla många rislampor till en dimmer. Rislampan ger ett väldigt behagligt och varmt ljus för att det silas genom det tunna, skira pappret. Med en dimmer kan ljuset justeras till dess att önskad ljusstyrka uppnås.

Hur sätter jag upp min rislampa?

Hur du sätter upp din rislampa beror på vilken upphängningsanordning som medföljer vid köpet. Många rislampor är taklampor och sätts då upp i en takkrok. Observera att vissa rislampor säljs utan upphängning som då måste köpas separat. Hos oss på Furniturebox kan du köpa upphängningsanordningar i olika färg. Fråga gärna vår duktiga personal så hjälper vi dig att hitta rätt sladd för en smidig och snygg installation.

Kan jag köpa billiga rislampor hos Furniturebox?

Ja, du kan köpa prisvärda rislampor i olika form hos oss på Furniturebox. Vi är stolta över att erbjuda billiga lampor med bra kvalitet. Hos oss ska det inte kosta en förmögenhet att styla bostaden med det lilla extra.