Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 9 av 9 produkter

Populära filtreringar

Ljusa upp årets mörka månader och skapa mysbelysning i hemmet med dekorativa och snygga ljusslingor. Ljusslingor är inte längre bara förknippat med jul, du kan pynta med ljusslingor året om. Låt dina slingor bli en dekorativ inredningsdetalj på soffbordet eller ett lekfullt inslag i barnens rum. Dekorera inför halloween eller kräftskivan och skapa stämningsfull belysning på sommarens alla fester. Hos oss på Furniturebox hittar du massor av ljusslingor för alla tillfällen. Välkommen att utforska sortimentet och köp snygga och billiga ljusslingor redan idag.

Vanliga frågor och svar om ljusslinga

  • Vad ska jag tänka på när jag ska köpa ljusslinga?

    Börja med att fundera på var i hemmet du ska placera din ljusslinga. Detta är viktigt att veta eftersom det avgör hur lång ljusslinga du behöver. Du behöver också fundera på om du vill ha en ljusslinga som är batteridriven eller en ljus slinga med stickkontakt. Fördelen med en ljusslinga med batteri är att du enkelt kan flytta på den vid behov. En batteridriven ljusslinga kan också placeras på flera platser i hemmet eftersom du inte behöver ta hänsyn till att ett eluttag ska finnas i närheten. Slutligen kan du fundera på vilken stil du vill ha på din dekorativa ljusslinga. Kanske vill du ha en enkel och stilren led slinga eller så passar en lekfull ljusslinga med bollar ditt hem bättre. Tänk på att olika ljusslingor ger olika slags ljus och effekter. En del ljusslingor har varmt ljus och andra ger kallare och mer vit belysning. Antalet lampor påverkar också ljuset på din ljusslinga. Hos oss på Furniturebox hittar du allt från enkla ljusslingor till ljusslingor med figurer i olika utföranden för att du ska kunna skapa rätt känsla i ditt hem.
  • Hur kan jag inreda med ljusslingor inomhus?

    Det är inte svårt att skapa mysig stämningsbelysning med hjälp av ljusslingor inomhus. Låt en färgglad liten ljusslinga dekorera barnens rum eller häng en lamp slinga runt bokhyllan. I sovrummet kan du låta en ljusslinga pryda fönstret eller placera en ljusslinga på sänggaveln för en hemtrevlig och ombonad känsla. I vardagsrummet kan du hänga en ljusslinga med glödlampor eller placera en ljusslinga i en vas på soffbordet som en fin inredningsdetalj. Här kan du använda dig av flera små ljusslingor för ett mer effektfullt resultat. Ljusslingor är även ett perfekt inslag på fester och högtider. Ta nyårsdukningen till nästa nivå genom att lägga en batteridriven tunn ljusslinga på matbordet eller pynta med en ljusslinga med granris inför jul. Låt flera led ljusslingor pryda trappuppgången på födelsedagsfirandet och häng en glödlampsslinga i partytältet på studentfirandet. Möjligheterna är oändliga när det kommer till att dekorera med ljusslingor så var inte rädd för att vara kreativ.
  • Hur lång ljusslinga behöver jag?

    För att veta hur lång ljusslinga du behöver köpa kan du börja med att bestämma dig för var du ska placera den. En dekorativ ljusslinga för inomhusbruk behöver ofta inte vara särskilt lång. Om du ska pynta matbordet eller barnrummet räcker en batteridriven lamp slinga på en till två meter väl. Om du istället ska snurra ljusslingan runt ett trappräcke eller balkongräcke kan det vara bra att veta att det ofta behövs längre ljusslinga än vad man tror. Vårt tips är att mäta ut i förväg så att du får rätt längd på din slinga.