Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 67 produkter
1
...
3

Att ha bra belysning i badrummet är närmast en självklarhet. Ibland behöver du kritiskt granska dig själv, men du behöver också hitta saker som du råkar tappa på golvet. Belysningen kan inte minst skapa atmosfär i ditt badrum. Du kan installera spotlights som riktas mot handdukar med färger du gillar. Med en kombination av plafondlampa och spotlights får du en praktiskt lösning. Om du dessutom har dimbara lampor, får ditt badrum en optimal belysning.

Vanliga frågor och svar

  • Finns spegelbelysning till badrum?

    Om en badrumsspegel skall vara till någon glädje måste den belysas. Vem kan sminka sig eller raka sig i mörker? Den som försöker kommer inte att bli belåten med slutresultatet. Det går att köpa stilren spegelbelysning i förkromat material. För att spara på energi installerar du en LED-lampa som ger en effekt på 5W. Materialvalet i spegelbelysning är oftast akryl och förkromat stål.
  • Finns svängbar badrumsbelysning?

    Den som vill detaljstudera sig efter sminkning och rakning kan köpa en belysningsarmatur som monteras på en vägg. En arm går ut från väggen och på armen finns en rund lampa monterad. Armen kan du vrida i sidled och själva lampan kan du ställa i olika riktningar beroende på vad du vill belysa. Om du så vill, kan du kalla lampan för en sökarlykta.
  • Kan jag köpa dimbar badrumsbelysning?

    Ibland kan en badrumsbelysning upplevas som lite för skarp. Du kan köpa olika belysningsarmaturer som är steglöst dimbara. Du kan dimma såväl spotlights som annan belysning allt efter behag. Exempelvis finns runda plafonder med två lampor på vardera 60W.