Hylla barnrum

Bokhylla barn

38st produkter
Sortera på
971785(1).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Bäddmått
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar

Precis som vuxna behöver även barn bokhyllor att förvara sina ägodelar i. När de är riktigt små kan det röra sig om doppresenter, fina små tavlor, nattlampor, nappar och mycket annat. I takt med att barnen växer förändras även deras behov och snart är det böcker och målarblock som måste ha någonstans att förvaras. Om du väljer att köpa en praktisk bokhylla till barn online kommer köpet snart vara avklarat. På internet är det nämligen enklare att få en bra överblick över utbudet samtidigt som du smidigt kan jämföra de olika produkterna med varandra. Det blir dessutom enklare för ditt barn att vara med och välja ut en bokhylla som tilltalar hen lite extra.

En möbel att växa med

När barnet är riktigt litet är det föräldrarna som väljer ut bokhyllan samt rummets övriga möbler. Kanske kan det då vara passande med en diskret målad möbel, stilren i sin design samtidigt som den matchar rummets resterande inredning? När barnet sedan växer upp och börjar bilda sig en egen uppfattning om saker och ting kan kanske en bokhylla prydd med hjältarna från filmerna, prinsessor och andra populära figurer vara ett bra alternativ. Även möbler målade i skarpa färger med gott om plats för böcker och leksaker brukar vara populärt. Det finns även bokhyllor med ytterligare funktioner, såsom integrerade krittavlor, utdragbara lådor, avtagbara förvaringslådor i textil och mycket annat. Det kommer med andra ord inte vara så svart att hitta en möbel som ditt barn kommer tycka extra mycket om.

För hemtrevliga miljöer och rena hem

Det skall vara lätt att hålla rent och snyggt omkring sig, både för barn och för vuxna. Med tillgång till en rolig och färgglad bokhylla blir rengöringen dessutom extra rolig. Om du vill köpa bokhylla till barn hittar du ett flertal olika alternativ hos oss på Furniturebox. Vi har dessutom ett stort utbud av designmöbler till bra priser, så du kan vara säker på att hitta det du söker hos oss.