Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 2 av 2 produkter

Även barnen vill ha en mysig sittplats i lekrummet, och en barnfåtölj får det alltid plats. Köp gärna två eller fler, så kan kompisar och syskon också sitta därinne. När du inreder barnrummet, se till att det är trivsamt, lättstädat och fräscht. Den moderna typen av barnfåtöljer är saccosäckar och sittpuffar. Att ha sådana i hemmet gör det alltid extra mysigt, både i barnens rum och även i vardagsrummet, när familjen ser på tv tillsammans.

Vanliga frågor och svar

  • Hur ser en barnfåtölj ut?

    Det är sällan man ser en öronlappsfåtölj i miniatyrformat, utan barnen sitter numera för det mesta på sittpuffar eller saccosäckar. Det är enkelt och opretentiöst men ger en mjuk och mysig sittplats när man leker eller sitter och läser.
  • Vad är det för fördel med en saccosäck?

    Det är en enkel och populär barnfotölj som har funnits länge. Saccosäcken är fylld med ett material, oftast små kulor, som flyttar sig inuti säcken när man sitter på den. Den anpassar sig direkt efter kroppens form och ger bra stöd för ryggen. Alla barn, små som stora, sitter lika bra i en saccosäck. Den är mycket bekväm, och det är förmodligen därför den fortfarande är en storsäljare.
  • Är barnfåtöljen ofta en sittpuff?

    Ja, sittpuffar är mycket vanliga och populära i barnens rum. De är också lätta att flytta runt och ger barnen en mysig sittplats på golvet. Du kan också ha sittpuffar i vardagsrummet, så blir det mer plats i soffan åt de vuxna. Sittpuffar höjer myskänslan hemma, och köper du flera får många barn plats där.