Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 9 av 9 produkter

Barn tycker att det är roligt att leka i tält och bygga kojor under bordet och i trädgården. Ge dem en riktig lekupplevelse med ett eget lektält & tipitält, så kommer de att ha många timmars rolig lek där, både med syskon och kompisar. Det är ett spännande äventyr att ha ett riktigt lektält för barn. Det passar både utomhus och inomhus och är lätt att flytta.

Vanliga frågor om lektält och tipitält

  • Hur mycket plats tar ett lektält & tipitält?

    Det brukar gott och väl få plats i ett barnrum. Måtten kan variera från en halv meter till ungefär två meter, så mät därhemma och kolla sedan storleken på det tält du tänker köpa. Du kan ha lektält & tipitält i vilket rum som helst.
  • Vad brukar det vara för material i ett lektält & tipitält?

    För det mesta görs lektält för barn i en rejäl kvalitet i bomullstyg och pinnarna brukar vara av trä eller bambu. Det är tänkt att vara tåligt och robust för att passa för barn i olika åldrar.
  • Hur använder man praktiskt ett lektält & tipitält?

    Förutom att det är en rolig och spännande lekplats, kan barnen sitta och mysa där, läsa sagor och ha ett alldeles eget krypin. De behöver inte bygga kojor med filtar och sitta under bordet, utan de har ett lektält för barn, ett alldeles eget ställe, så att du får ha dina filtar ifred. Dessutom kan man förvara leksaker i tältet och slipper ha det stökigt på rummet. Utomhus kan man lägga in bollar och hopprep där, så att det alltid är undanplockat och fint.