Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 51 produkter
1
...
3

Leksaker är som ett barns bästa vän. Favoriterna vill de ej släppa taget om och leksaken ska även hänga med överallt. Förgyll ditt barns tillvaro och köp nya favoritleksaken här hos på Furniturebox. Du hittar leksaker som passar alla - oavsett ålder.

Vanliga frågor och svar

 • Var kan jag köpa billiga leksaker?

  Hos oss på Furniturebox hittar du högkvalitativa leksaker till ett billigt pris. Vi har ett stort utbud av leksaker online som passar all typ av lek och intresse. Oavsett om det är dockor, gosedjur eller tågbana, erbjuder vi leksaker till både stora och små.
 • Hur många leksaker behöver ett barn?

  Detta skiljer sig oftast från barn till barn. Barns nyfikenhet är stor, där de vill leka och ha kul samtidigt som de lär sig nya saker. Detta är precis vad en mängd olika roliga leksaker kan erbjuda. I slutändan handlar det om att ni som föräldrar vet vad som bäst fungerar för ert barn, och hur många leksaker hen stimuleras och utvecklas av.
 • Erbjuder Furniturebox leksaker för alla åldrar?

  I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av barnleksaker online. Du hittar leksaker för småbarn som är både pedagogiska och stimulerande, men även gosedjur och roliga spel för äldre barn.
 • Vilken leksak är bäst för barn?

  När det handlar om leksaker till barn är det viktigaste för barnet att de inspireras och lär sig vara kreativa. Med denna typen av leksak förbereds dem för den stora världen på ett socialt, fysiskt och intellektuellt sätt. Detta kan vara allt ifrån bollar, dockor, vagnar och olika typer av spel, kritor och pennor.