Alla Utestolar

Pallar på nätet

116st pallar ute
Deals
Sortera på
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Antal stolar
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Pallar på nätet

Är du ute efter snygga och billiga pallar online? Då har du kommit rätt! Hos Furniturebox hittar du billiga och pallar på nätet. Det spelar ingen roll om du vill du ha ett klassiskt eller modernt uttryck, här hittar du många varianter av pallar för utomhusbruk. Är du ute efter billiga pallar? Du kanske är på jakt efter utemöbelgrupper bestående av pallar i trä? pallar i trä eller metall? pallar i konstrotting med dyna? En fotpall för utomhusbruk? Hos oss hittar du de billiga pallar du söker. pallar och rottingfåtöljer online i många olika varianter för en trivsammare uteplats.

En pall som känns helt rätt ökar trivseln och kan höja stilfaktorn i en hel trädgård. Vi erbjuder billiga pallar i alla möjliga former och storlekar. Det finns fördelar med alla sorters pallar, vi har många billiga fotpallar online i vårt sortiment, så att du garanterat hittar något som passar just din uteplats. Vårt sortiment är fyllt med pallar i stilren design. Vi har bra en pall för just dina behov! Vi säljer billiga pallar online i flera utföranden och färger. Hos oss hittar du ett stort urval av vita pallar i trä. Du hittar moderna rottingfåtöljer, billiga rottingfåtöljer och exklusiva pallar med snygg design. Kombinera gärna din pall med andra artiklar ur vårt digra utomhussortiment. Vi har ett brett utbud av pallar i alla upptänkliga varianter och stilar.. En av våra populäraste pallar är helt klart fotpallen som finns i flera olika varianter i olika material och konstruktioner. Vi har även matstolar, trädgårdsfåtöljer, solstolar, däckstolar och sittsäckar, alla för utomhusbruk. Furniturebox har det mesta för dig som vill köpa snygga och billiga vilfåtöljer och rottingfåtöljer online.

För dig som letar efter en snygg pall har vi ett stort urval. Designen spelar en stor roll då snygga pallar finner sin plats i de flesta trädgårdar. vi har snygga och billiga pallar för alla tillfällen. Vi har allt för dig som vill ha rustika pallar, moderna pallar eller klassiska pallar i furu. Vi erbjuder även fri frakt när du köper pallar och fotpallar hos oss..