Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 299 produkter
1
...
13

Populära filtreringar

Här hittar du staket och grindar som är perfekta för inhägnad av din tomt och trädgård. På Furniturebox hittar du olika typer av stängsel som passar alla typer av tomter, oavsett storlek. Utforska vårt breda sortiment och välj exempelvis mellan stål- eller trästaket, samt skärmar till altan som fungerar som skydd mot vind och insyn.

Vanliga frågor och svar

  • Hur högt staket får jag ha?

    Du får inte lov att ha ett staket som är högre än 1,8 meter, och staket måste sättas upp inom 3,6 meter från ett en- eller tvåbostadshus och minst 4,5 meter från tomtgräns. Om du ska placera ditt staket närmare tomtgräns än 4,5 meter behöver du ha dina grannars medgivande.
  • Var kan jag köpa färdiga staket?

    Hos oss på Furniturebox hittar praktiska och enkla staketlösningar, som passar både altan och trädgård. Du hittar bra staket som tål alla typer av väderförhållanden och kommer hålla sig stabila i många år framöver. Du hittar även staketstolpar och staketsektioner som underlättar uppsättningen av staketet. När du vet var du ska sätta staketet är det bra om du jämnar ut marken, så har staketet en bra grund. Sedan är det bara att börja bygga ditt staket.
  • Vilka grindar kan jag köpa?

    En bra och stabil grind förhindrar att någon eller någonting tar sig förbi den, oavsett vilken typ av grind du väljer. Har du småbarn är det bra med en trappgrind så inte barnen klättrar i trappan och riskerar att skada sig. Det är även bra att ha en grind i trädgården, då minskar du risken att barn och djur ska springa ut på vägen när de är ute i trädgården.