Sängkläder

Påslakan & sänglakan

58st produkter
Sortera på
674808(1).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar

Med snygga påslakan kan du skapa en mysig och ombonad känsla i sovrummet. Med tanke på att vi människor tillbringar i snitt åtta timmar varje dygn i sängkammaren så är det verkligen ett rum att satsa lite extra på. Det är enkelt att förändra stilen med hjälp av nya sängkläder, kuddar och filtar. Byt påslakan efter årstid och låt inspirationen flöda. Välj en kvalitet och färg som du gillar. Föredrar du bruna påslakan så ska köpa det. För en god natts sömn är det viktigt att trivas i sovrummet.

Vanliga frågor och svar

Hur brett är ett påslakan?

Det finns påslakan med olika bredd. Man brukar skilja på barntäcken, enkel- och dubbeltäcken. Du ska köpa ett påslakan som är avsett för rätt typ av täcke. Fråga oss i kundtjänsten på Furniturebox så hjälper vi dig att hitta ett påslakan som passar till ditt täcke och din säng.

Ingår örngott när jag köper påslakan?

Om du köper ett bäddset så ingår det vanligtvis ett örngott plus ett påslakan, men det går även att köpa de olika delarna separat. I ett set för dubbeltäcke brukar det vanligen ingå två örngott utöver påslakanet.

Vilket material ska jag välja på påslakan?

Det är högst personligt vilket material man föredrar på sina sängkläder. Det är vanligt att påslakan är tillverkade i 100% bomull. Bomull har många fördelar, det går till exempel att tvätta i maskin på 60 grader. Om det är varmt så kan linnelakan vara ett alternativ. Linne är ett material som ger ett luftigt och lite modernare intryck.