Textilier

Kuddar & plädar – upp till 75%

169st produkter
Deals
Sortera på
2129229(1).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

En soffa är inte helt fulländad utan ett par bekväma kuddar och en mysig pläd att krypa in under. Att dekorera soffan med fina prydnadskuddar och plädar i olika färger kan göra stor skillnad i ett rum. Det finns många alternativ på kuddar och plädar i flera olika storlekar, stilar och material att välja mellan, som kan passa de flesta smaker och täcker de flesta behov.

Vanliga frågor och svar

Vad finns det för kuddar & plädar?

När det kommer till kuddar och plädar finns det många olika varianter att välja mellan, såsom dunkuddar, prydnadskuddar och sittdynor. Det finns även golvkuddar, som kan användas istället för en fotpall eller puff, samt funktionella kuddar som exempelvis kroppskuddar, ryggplymåer och meditationskuddar. Plädar finns i flera olika tjocklekar och material, med eller utan fransar, och kan placeras i allt från soffor och fåtöljer till sängar och kontorsstolar. Förutom vanliga plädar finns det även till exempel tyngdfiltar och värmefiltar.

Vilket material görs kuddar & plädar i?

Vanliga material till kuddar är bomull, polyester, jute och ull. De flesta kuddar tillverkas i en kombination av flera material. En av de vanligaste kombinationerna är 50 % bomull och 50 % polyester, medan andra kuddar är gjorda helt i bomull eller polyester. Även hos plädar är polyester och bomull två av de vanligaste materialen. Andra vanliga material på plädar är ull, sammet, plysch, akryl och mikrofiber.

I vilka storlekar finns kuddar & plädar?

Populära storlekar på soff- och prydnadskuddar är bland annat 40x40, 45x45, 50x50, 60x60 och 80x80 centimeter. Vanliga storlekar på plädar är 90x120, 125x150, 150x200 samt 220x250 centimeter.