Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Möbler

Vardagsrumsmöbler på kampanj

951 st produkter
Visar 24 av 951 produkter
1
...
40

När du ska börja inreda ditt vardagsrum är det alltid bra att hämta inspiration från andra vardagsrum. Eftersom vardagsrumsmöbler erbjuds i en uppsjö av olika utföranden kan det ibland kännas svårt att veta var du ska börja. Hos oss på Furniturebox hittar du allt du kan tänka dig behöva i vardagsrummet, såväl soffor som förvaring. Skulle du ha fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundsupport, de hjälper dig gärna hitta rätt möbler till ditt hem.

Vanliga frågor och svar om vardagsrum

 • Hur möblerar jag vardagsrummet?

  För många är det viktigaste i vardagsrummet soffa, fåtölj och ett snyggt soffbord. Vardagsrummet blir oftast hemmets mittpunkt där du umgås med familj och vänner. Därför är det viktigt att inreda både snyggt och praktiskt. Försök utgå från storleken på ditt vardagsrum och inred därefter. Det som kan vara svårt är att visualisera storleken på möbeln du köper, men med hjälp av måtten i produktbeskrivningen och en tumstock är det enkelt att se om din möbel kommer passa. Belysning är också viktigt, du vill ha ett vardagsrum som är upplyst med möjlighet för dimmer. Då får du den där extra myskänslan och kan ställa in belysning efter behov.
 • Hur tar jag hand om mina vardagsrumsmöbler?

  Beroende på vilket material du valt på dina möbler till vardagsrum kan det skilja sig i hur du ska sköta dem. Det är bra att ha textilskydd och textilrengöring till dina textilier. Äger du trämöbler är det bra med träolja så du skyddar möblerna samt hindrar dem från uttorkning.
 • Vilka vardagsrumsmöbler kan jag köpa billigt hos Furniturebox?

  Hos Furniturebox hittar du ett stort utbud av vardagsrumsmöbler till bra priser. Bläddra bland olika soffor såsom soffgrupper, bäddsoffor och hörnsoffor i olika färger och material. Komplettera med en fåtölj eller sittpuff, en snygg tv-bänk och dekorera vardagsrummet med vackra textilier.
 • Hur kan jag känna mig säker när jag köper vardagsrumsmöbler online?

  Som kund hos oss på Furniturebox vill vi att du ska bli nöjd med ditt nya köp. Därför erbjuder vi 365 dagars öppet köp, så du i lugn och ro kan fundera på om din nya möbel var rätt för dig. Dessutom levererar vi dina varor effektivt och pålitligt hem till dig. Hos oss kan du räkna med att få mycket stil och kvalitet för pengarna.