Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 54 produkter
1
...
3

Serveringsfat & serveringsbricka är mycket praktiskt att ha när man ska duka fram alla kakor till eftermiddagsfikat, men även när någon i familjen fyller år och man vill uppvakta med kaffe på sängen. Det är också snyggt vid bjudningar och kalas. Det är snabbt avdukat också, du bara ställer alla kaffekoppar på brickan och bär ut den i köket.

Vanliga frågor och svar

  • Vilka material används för serveringsfat & serveringsbricka?

    Det är mycket populärt med brickor i trä, med en kant runt om och handtag. De kan ha olika dekorativa mönster och passar i alla sammanhang. De har ofta diskreta mönster i dova färger eller mosaikmönster. Det finns också serveringsbrickor och fat i porslin med exempelvis rosenmönster. Det är klassiska, vackra fat som alltid är moderna.
  • Är det arbetsbesparande att använda serveringsfat och serveringsbrickor?

    Ja, för du slipper gå så många gånger för att hämta koppar, fat, skedar, sockerskål och alla kakor du tänker bjuda på. Du får plats med ganska mycket på en serveringsbricka, och det är också lätt att samla ihop disken på den senare.
  • Är serveringsfat och brickor tunga att bära?

    Nej, speciellt träbrickorna är mycket lätta fastän de är stabila. De rymmer mycket och väger nästan ingenting. De är också tåliga och oömma och går inte sönder om de tappas i golvet. Porslinsfaten är inte särskilt tunga, och ofta har de praktiska handtag att hålla i. De är trevliga att duka med, och de passar oavsett vad man bjuder på. Du kan ha godis på dem, eller använda dem som uppläggningsfat ihop med matservisen.