Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Tapeter & tapettillbehör

Gröna tapeter

141 st produkter
Visar 24 av 141 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Att tapetsera om gör det möjligt att skapa en helt ny stil i hemmet. En grön tapet ger en lugnare och jordnära känsla i hemmet. Utbudet av gröna tapeter är stort och du kan hitta härliga mönstrade tapeter som ger rummet en levande känsla. En grön tapet passar lika bra i barnrummet som när du vill ha en elegant touch i vardagsrummet. Att tapetsera om är enkelt med moderna tapeter från Furniturebox och du hittar alla tillbehör du behöver för att lyckas med tapetseringen hos oss.

Vanliga frågor och svar

  • Vilka nyanser går att kombinera med grön tapet?

    Gröna tapeter, oavsett om de är mönstrade eller ej, passar bra ihop med vitt. Du kan även inreda med guld- och silverdetaljer. En grön tapet passar även bra att matcha med trädetaljer och beiga toner. Väljer du en mattare och lite ljusare grön färg går det att kombinera med rosa toner.
  • Hur skapar jag en fondvägg med grön tapet?

    En mönstrad grön tapet gör sig perfekt som fondvägg. Stora mönster skapar mer dramatik och gör att blicken drar sig mot fondväggen. Vill du ha en mindre dramatisk effekt kan du välja en mer neutral grön i dovare färg och med mindre mönster som inte sticker ut.
  • Passar grön tapet i sovrummet?

    En lugnare grön färg passar alldeles utmärkt i sovrummet. Det ger en stillsam och lugnande känsla. Du kan välja såväl mönstrad tapet i dovare ton som ljusare enfärgad för att sovrummet ska bli behagligt. Grönt symboliserar natur och låter även ögonen vila. Därför passar grönt perfekt i ett sovrum.