Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 3 av 3 produkter

Att ha bokstöd är inte bara praktiskt för att se till att böckerna inte glider i hyllan. Bokstöden från Furniturebox är också snygga inredningsdetaljer som kan förstärka stilen du har i ditt hem. Många av våra bokstöd har dessutom en liten klämma där du kan sätta fast ett foto eller någon annan bild. Det gör att bokstöden blir både praktiska och dekorativa, på ett sätt som går att variera.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på när jag väljer bokstöd?

    Det finns flera detaljer som är bra att ha i åtanke när du väljer bokstöd. Behöver du ett bokstöd i varje ände av bokraden så är det snyggt att välja två bokstöd som är spegelvända mot varandra. Vill du ha enbart ett bokstöd i slutet av raden med böcker kanske ett bokstöd med ett coolt budskap är din grej. Om du har ont om plats i bokhyllan är ett tunnare bokstöd, som fästs under de sista böckerna i raden, lämpligare.
  • Kan jag använda bokstöd till annat än böcker?

    Ett bokstöd kan stötta upp alla sorters saker som riskerar att glida eller välta om de inte har stöd. Du kan faktiskt ha bokstöd utan att de stöttar upp något också. Våra billiga och dekorativa bokstöd är snygga i sig själva.
  • Var är det snyggast att ha mina bokstöd?

    Bokstöden är läckra att ha som ett blickfång mitt i bokhyllan, där de syns. Men du kan också ha dina bokstöd på ett bord eller kanske på ett golv, där du har några böcker eller annat som du vill visa upp.