Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Kökshylla

 Visa 316 st Kökshylla på kampanj - Upp till 60%

Våra bästa deals
Sortera på
1370 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Behövs mer förvaringsutrymme i köket är en kökshylla något att satsa på. De finns i flera olika storlekar, från de små där du kan placera kökets örter till rymligare varianter du kan förvara porslinet eller micron.

Olika modeller av kökshyllor

Det finns flera olika modeller av kökshyllor, både vad det gäller design och material. Det finns de som sätts upp på väggen och andra som står på golvet. Vissa har öppna hyllplan där du kan visa upp kokböcker, retroköksprylar och annat medan andra modeller har luckor. Det finns en kökshylla för varje kök och syfte oavsett storlek.

Det sägs att köket är hemmets hjärta. Det är där familjen samlas för att äta och umgås men det är också det rum där det finns mest saker. En snygg kökshylla hjälper till att hålla ordning och reda i köket och ger ett städat och hemtrevligt intryck, dessutom hittar du snabbt vad du söker.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.