Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Brickor

 Visa 10 st Brickor på kampanj - Upp till 43%

Våra bästa deals
Sortera på
119 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

När någon har födelsedag kanske man vill överraska dem på sängen, och man har gäster vill man smidigt kunna bära ut saker till dem. Då kan brickor vara behändiga att ha i varje hem. Med deras hjälp kan man både bära dryck och mat till olika platser utan att behöva gå i flera omgångar, samtidigt som de kan bli en inredningsdetalj om de har det lilla extra. Hos furniturebox.se kan du väldigt enkelt köpa brickor online med en smidig leverans. Oavsett om du är ute efter en bricka som är till för servering eller prydnad kan du hitta den här.

Hur man väljer en bricka

När det kommer till att välja en bricka handlar det i princip endast om ens egen smak och vilka funktioner man önskar. Brickor tillverkas i olika material, allt från trä till natursten. En del brickor har handtag som kan göra det enklare att bära dem, medan andra är mer stilrena och enkelt kan stå framme på diskbänken och bli en vacker detalj. Innan man köper en bricka kan det vara värt att se över hur man rengör brickan. Det är att föredra att ha en som enkelt går att hålla ren, exempelvis genom att torka av den med en fuktig trasa. Brickor bör även klara av mycket fukt då det kan uppstå spill när man bär drycker på dem.

Allt du behöver smidigt på nätet

Hos oss på Furniturebox.se kan du enkelt beställa det du behöver till ditt hem online. När det är dags att köpa brickor är vi det självklara valet tack vare vårt utbud och våra priser, som alltid ligger på en bra nivå. I vårt stora sortiment kan du också hitta andra produkter du behöver till ditt hem, oavsett om det handlar om möbler eller mindre tillbehör.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.