Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Barnmattor

 Visa 644 st Barnmattor på kampanj - Upp till 33%

Deals
Sortera på
2126 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Form
Stil
Utseende
Pris
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Barnrum ska vara ombonat, mysigt och lekvänligt. En barnmatta är inte bara praktiskt utan kan även vara en fin inredningsdetalj samtidigt som den kan bidra till att barnrummet blir en mer lekvänlig miljö. Barnrum kan se ut på många olika sätt och ha olika teman, därför har vi samlat ett brett utbud av barnmattor, för att det ska finnas något som passar alla. I vår webbutik hittar du kvadratiska, rektangulära och runda barnmattor i olika färger och material. Det finns barnmattor med motiv av bland annat djur, disneyfigurer, bilbanor och mycket mer som inspirerar till lek. Vi erbjuder även barnmattor med mer diskreta och stilrena mönster och färger.

Gör barnrummet komplett med en barnmatta

Att inreda barnrummet är en av de roligaste sakerna att göra när man väntar barn. Det är mycket att tänka på och många val som ska göras. Att börja med att välja matta är en bra startpunkt för att sedan kunna välja barnmöbler och övrig inredning. En barnmatta är en viktig inredningsdetalj för att få en helhet och för att göra barnrummet komplett. Barnmattan kan i sin tur kombineras med olika färger och former som även de bidrar till helheten. Med en barnmatta kan du sätta en unik prägel på rummet och med små medel förändra intrycket i rummet. Golvet är för de flesta barn en bra plats för lek, barnmattor bidrar till att göra leken bekvämare. Dessutom är en barnmatta är inte bara en snygg inredningsdetalj utan skyddar golvet och har en ljuddämpande effekt. Som tidigare nämnt finns det många fördelar med att ha en matta i ditt barnrum. På Furniturebox hittar du ett stort utbud av barmattor till låga priser. Klicka hem din barnmatta smidigt idag för snabb leverans och 365 dagars öppet köp.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.