Barntextilier

Barnmattor

163st produkter
Deals
Sortera på
1356557(9).jpg
Populära sökningar
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals
Barnrum ska vara ombonat, mysigt och lekvänligt. En barnmatta är inte bara praktiskt utan kan även vara en fin inredningsdetalj samtidigt som den kan bidra till att barnrummet blir en mer lekvänlig miljö. För att komplettera inredningen i barnrummet är en barnmatta det perfekta valet. Hos oss på Furniturebox hittar du barnmattor i alla möjliga olika färger, storlekar och motiv till ett bra pris. Det är inte bara roligt för barnen att ha något att leka på, det är även skönt för dem att ha något mjuk att sätta fötterna på. Välkommen att utforska vårt stora sortiment och beställ hem din nya barnmatta billigt online från Furniturebox.

Gör barnrummet komplett med en barnmatta

Att inreda barnrummet är en av de roligaste sakerna att göra när man väntar barn. Det är mycket att tänka på och många val som ska göras. Att börja med att välja matta är en bra startpunkt för att sedan kunna välja barnmöbler och övrig inredning. En barnmatta är en viktig inredningsdetalj för att få en helhet och för att göra barnrummet komplett. Barnmattan kan i sin tur kombineras med olika färger och former som även de bidrar till helheten. Med en barnmatta kan du sätta en unik prägel på rummet och med små medel förändra intrycket i rummet. Golvet är för de flesta barn en bra plats för lek, barnmattor bidrar till att göra leken bekvämare. Dessutom är en barnmatta är inte bara en snygg inredningsdetalj utan skyddar golvet och har en ljuddämpande effekt. Som tidigare nämnt finns det många fördelar med att ha en matta i ditt barnrum. På Furniturebox hittar du ett stort utbud av barmattor till låga priser. Klicka hem din barnmatta smidigt idag för snabb leverans och 365 dagars öppet köp.

Erbjuder Furniturebox roliga barnmattor billigt online?

Ja såklart gör vi det! Vi vill att alla barn ska ha möjlighet att ha en rolig och snygg barnmatta på sitt rum. Därför har vi ett stort utbud på barnmattor med många olika motiv. Vi har allt ifrån klassiska trafikmattor, barnmattor med djur på, mattor med olika mönster och många fler. Vi erbjuder även rund barnmatta och rektangulära barnmattor. Allt för att du ska hitta en passande modell.

Hur inreder jag med en barnmatta?

Att inreda ett barnrum med en matta är inte bara snyggt, det är även praktiskt. För barnets skull är det viktigt att få till en hemtrevlig känsla i rummet där möjligheten finns att kunna leka och vara kreativ. Barnmattor ger barnen något mjukt att leka på men det skyddar även mot ljud från till exempel skramlande leksaker. Förutom det så skyddas även golvet mot slitage. Med andra ord så finns det många fördelar att inreda med en snygg och praktisk barnmatta.

Hur stor barnmatta ska jag köpa?

Barnrum kan se ut på många olika sätt. Därför har vi samlat ett stort utbud av barnmattor i en mängd olika storlekar, färger och mönster. Har du ett litet barnrum är en matta i mindre storlek eller en rund barnmatta perfekt. Självklart så erbjuder vi även stor barnmatta som kan täcka mycket golvyta så barnrummet får en mysigare känsla.