Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Barntextilier

Barnmattor

27 st produkter
Visar 24 av 27 produkter
12

Populära filtreringar

Barnrum ska vara ombonat, mysigt och lekvänligt. En barnmatta är inte bara praktiskt utan kan även vara en fin inredningsdetalj samtidigt som den kan bidra till att barnrummet blir en mer lekvänlig miljö. För att komplettera inredningen i barnrummet är en barnmatta det perfekta valet. Hos oss på Furniturebox hittar du barnmattor i alla möjliga olika färger, storlekar och motiv till ett bra pris. Det är inte bara roligt för barnen att ha något att leka på, det är även skönt för dem att ha något mjuk att sätta fötterna på. Välkommen att utforska vårt stora sortiment och beställ hem din nya barnmatta billigt online från Furniturebox.

Att inreda barnrummet är en av de roligaste sakerna att göra när man väntar barn. Det är mycket att tänka på och många val som ska göras. Att börja med att välja barn matta är en bra startpunkt för att sedan kunna välja barnmöbler och övrig inredning. En barnmatta är en viktig inredningsdetalj för att få en helhet och för att göra barnrummet komplett. En barnrum matta kan i sin tur kombineras med olika färger och former som även de bidrar till helheten. Med en barnmatta kan du sätta en unik prägel på rummet och med små medel förändra intrycket i rummet. Golvet är för de flesta barn en bra plats för lek, barnmattor bidrar till att göra leken bekvämare. Dessutom är en barnmatta är inte bara en snygg inredningsdetalj utan skyddar golvet och har en ljuddämpande effekt. Som tidigare nämnt finns det många fördelar med att ha en matta i ditt barnrum. På Furniturebox hittar du ett stort utbud av barmattor till låga priser. Klicka hem din barnrum matta smidigt idag för snabb leverans och 365 dagars öppet köp.

Gör barnrummet komplett med en barnmatta

  • Erbjuder Furniturebox roliga barnmattor billigt online?

    Ja såklart gör vi det! Vi vill att alla barn ska ha möjlighet att ha en rolig och snygg matta barnrum. Därför har vi ett stort utbud på barnmattor med många olika motiv. Vi har allt ifrån klassiska trafikmattor, barnmattor med djur på, mattor med olika mönster och många fler. Vi erbjuder även rund barnmatta och rektangulära barnmattor. Allt för att du ska hitta en passande modell av matta barn.
  • Hur inreder jag med en barnmatta?

    Att inreda ett barnrum med en matta är inte bara snyggt, det är även praktiskt. För barnets skull är det viktigt att få till en hemtrevlig känsla i rummet där möjligheten finns att kunna leka och vara kreativ. Barnmattor ger barnen något mjukt att leka på men det skyddar även mot ljud från till exempel skramlande leksaker. Förutom det så skyddas även golvet mot slitage. Med andra ord så finns det många fördelar att inreda med en snygg och praktisk barn matta.
  • Hur stor barnmatta ska jag köpa?

    Barnrum kan se ut på många olika sätt. Därför har vi samlat ett stort utbud av matta barnrum i en mängd olika storlekar, färger och mönster. Har du ett litet barnrum är en liten barn matta eller en rund barnmatta perfekt. Självklart så erbjuder vi även stor barnmatta som kan täcka mycket golvyta så barnrummet får en mysigare känsla.