Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Garderobsdörr

Skjutdörr garderob

32 st produkter
Visar 24 av 32 produkter
12

Du vill sätta in en ny garderob i ditt sovrum, men rummet är litet. Dörrarna till en ny garderob tar upp för stor plats. Varför inte köpa en garderob med skjutdörrar? En sådan garderob tar inte upp stor plats. Dessutom finns det skjutdörrar med diskret design, men även sådana som sticker ut. Du kanske redan har en klädgarderob i din bostad? Byt till en skjutdörr så sparar du utrymme!

Uppdatera garderoben med nya skjutdörrar

  • Finns det skjutdörrar till garderob med spegel?

    Att ha en spegel på väggen från golv till tak är självklart bra. Ännu bättre kan det bli, om du har en skjutdörr med spegel. På ena sidan av skjutdörren har du ett handtag. Själva dörren kan vara i träfanér eller i matt svart färg. Om du väljer en skjutdörr utan spegel, kan du välja ett enfärgat dörrblad eller ett som har partier i olika färger. Skenan som dörren löper i väljer du i en färg som matchar dörrbladets färg för att skapa ett helhetsintryck.
  • Kan jag själv montera en skjutdörr till garderoben?

    En skjutdörr är enkel att montera. Du hänger upp skjutdörren utanpåliggande i en skena. Du mäter hur beslagen skall sitta och ser till att skenan monteras vågrätt. På skenan skall du ha stoppbeslag och på golvet under dörren sätter du styrklackar. Skjutdörren har öppna sidor.
  • Vilka mått har skjutdörrar till en garderob?

    Höjden på dörrbladen varierar mellan modellerna men ligger strax över två meter. Bredderna på dörrbladen ligger kring nittio centimeter. Skenorna för upphängning har en bredd på drygt två meter.