Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 5 av 5 produkter

Populära filtreringar

När du inreder ditt hem med tavlor vill du att de ska synas, dem är ju till för att tittas på. Med hjälp av tavelbelysning lyser du inte bara upp ditt favoritkonstverk, utan även ditt hem. Tavelbelysning ger även ett lyxigt intryck till ditt hem samtidigt som den framhäver tavlan och bidrar till en härlig atmosfär. Välkommen att utforska Furniturebox breda sortiment av tavelbelysning billigt online, där du hittar både klassisk och modern tavelbelysning.

Vanliga frågor och svar om belysning till tavlor

 • Kan jag köpa tavelbelysning för både stora och små tavlor?

  Hos Furniturebox hittar du belysning för tavlor i alla storlekar. Oavsett om det är en liten eller stor tavla, erbjuder vi tavelbelysning som passar. Under respektive produktbeskrivning hittar du information för vilken typ av ram och mått som belysningen passar. Majoriteten av vår tavelbelysning har en relativt stor bredd, vilket gör att de passar de flesta tavlorna.
 • Erbjuder Furniturebox batteridriven tavelbelysning?

  Självklart gör vi det! Hos oss på Furniturebox hittar du tavelbelysning i en mängd olika utföranden. Bläddra bland tavelbelysning med batteri, tavelbelysning i LED och standard belysning med sladd. Du hittar även belysning till dina tavlor i olika material såsom mässing, krom, svart och vit.
 • Hur belyser jag en tavla?

  Det bästa för att belysa en tavla är med tavelbelysning eller riktade spotlights. Desto mer precist ljuset riktas desto bättre ser man konstverket. Välj därför tavelbelysning som är anpassad efter din tavla och tavelram.
 • Hur bred tavelbelysning?

  I och med att de flesta tavelbelysningar har relativt stor bredd kan den med fördel passa många tavlor, det vill säga att samma tavelbelysning kan passa en tavla på 25 cm likväl en tavla på 60 cm. Skulle du vara osäker är du alltid välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst. De hjälper dig gärna och svarar på dina frågor inom 24h.