Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

  Visar 0 av 0 produkter

  En klassisk kolgrill hör sommaren till och skapar många trevliga middagsstunder. Utbudet av billiga och användarvänliga kolgrillar hos Furniturebox är stort. Möjligheterna är oändliga och du kan välja mellan många olika varianter. Din kolgrill är redo att tändas och erbjuda dig och dina kära goda måltider med myskänsla.

  Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på när jag köper kolgrill?

   Att ha tillräckligt stor grill för att laga all den mat du vill grilla är viktigt, liksom att fundera på vilka funktioner du vill ha. Ska grillen vara bärbar eller ska den stå på samma plats hela tiden? Är det en klotgrill, en rökgrill eller en grilltunna du är ute efter? Kanske vill du ha en vanlig, klassisk grill, med ett galler som går att placera i olika höjder?
  • Var kan jag placera en kolgrill?

   Det är viktigt att din grill inte står för nära en husvägg eller annat som kan hettas upp och börja brinna. Med det sagt så är det bra att ha grillen nära till hands där du bär ut mat och där du kommer att sitta och äta. Ställ din grill så att den osar på grannar så lite som möjligt och tänk på att det bästa är ett plant underlag.
  • Hur sköter jag bäst min kolgrill?

   Rengör grillgallret efter användning, så att inte matrester bränns fast för hårt. Det finns särskilda borstar som gör rengöringen enklare. Täck över grillen när du inte använder den, men vänta med att sätta på ett skydd eller en presenning tills grillen är sval.