Möbler

Kontorsmöbler till hemmakontoret – upp till 70%

359st produkter
Deals
Sortera på
1207361.jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Höj och sänkbar
Förvaring
Förvaringstyp
Varumärke
Väggmonterad
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Med rätt möbler till hemmakontoret kommer alla typer av arbetsuppgifter gå som en dans. Hos oss på Furniturebox kan du köpa kontorsmöbler som alla är funktionella. Vi har både skrivbord, skrivbordsstolar, hurtsar och datorbord som kan hjälpa dig utföra arbetet på ett bekvämt sätt. Hos oss får man som kund alltid exklusiva kontorsmöbler till bra priser.

Vanliga frågor och svar om kontorsmöbler

Är det viktigt med ett ergonomiskt hemmakontor?

Oavsett om du har ett hemmakontor eller är på plats på kontoret är ergonomi mycket viktigt. Därför rekommenderar vi höj- och sänkbara skrivbord för att anpassa arbetsplatsen efter behov. Står du upp mycket är det bra att ha en ståplatta samt om du sitter ner är en fotpall bra avlastning för ben och fötter.

Vad ska jag tänka på vid val av möbler till kontor?

Det finns olika typer av möbler man kan ha nytta av på kontoret. Sitter man ner när man jobbar är det viktigt att ha en stol som både är bekväm och ger ett bra stöd för ryggen. Ett arbetsutrymme skall vara funktionellt och praktiskt. Med rätt och smarta kontorsmöbler är det betydligt mycket lättare att hålla ordning och få en bra struktur på sitt jobb. Oavsett om man har ett helt rum eller bara en mindre yta avsedd för arbete kan man med olika möbler skapa ett välfungerande och snyggt hemmakontor. Hos Furniturebox hittar du ett stort utbud av kontorsmöbler billigt online.

Kan jag köpa kontorsmöbler med förvaring?

Behöver man få ordning på papper kan man ha fördel av att ha exempelvis en hurts. Låt alltid behovet styra ditt val. Oavsett om du vill ha ett enkelt skrivbord eller ett med lådor och skåp, kan du hitta det du behöver hos oss på Furniturebox. Våra olika kontorsmöbler finns i olika modeller och storlekar och även i olika färger så du kan inreda ditt arbetsrum precis som du själv vill.