Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

  Visar 0 av 0 produkter

  Om det är något rum där det krävs organisation så är det hallen. Där ska man nämligen ta på och av sig skor, ytterkläder och allt det där andra man måste ha med sig ut. Utan rätt logistisklösning kan det snabbt bli ett rent kaos i hallen och det är därför viktigt att köpa rätt hallmöbler. Det är därför en bra idé att ha någon form av hallmöbel med sittbänk och förvaring, då det gör det lättare att ta på och av sig skorna. Bland Furniturebox hallmöbler online kan du hitta alla dessa lösningar. Dessutom kan du hitta möbler som tillhör samma serie, vilket ger dig möjligheten att skapa ett enhetligt och stilrent intryck.

  Hallmöbel - Vanliga frågor och svar

  • Hur monterar jag min nya hallmöbel?

   Om du väljer att köpa hallmöbler som kräver viss montering kommer instruktioner att medfölja när de levereras i ditt hem. Det krävs vanligtvis inte några speciella verktyg för att sätta ihop möblerna. Har du köpt hallmöbler som måste hängas upp kan du dock behöva borra hål i väggen. Om du behöver tips på hallmöbler som inte måste monteras eller vill få råd om hur du kan montera ihop och sätta upp dina nya möbler kan du kontakta vår kundsupport som gärna svarar på frågor.
  • Hur sköter jag om mina möbler?

   Snygga hallmöbler kan vara tillverkade i många olika material och det är materialet som bestämmer hur du ska sköta om möbeln. En del hallmöbler är till exempel tillverkade av laminat och dessa kräver överlag väldigt lite underhåll. Se bara till att inte överbelasta möbeln eller låta den vara blöt under längre perioder. Om möbeln är tillverkad av solitt trä kan den behöva inoljning någon gång om året. Detta för att den ska behålla den fina färgen och inte spricka med tiden. Många moderna hallmöbler är tillverkade av stål och andra metaller. Stål är ett underhållsfritt material som tål det mesta, medan andra metaller kan behöva putsas upp då och då för att hålla sig fina.
  • Hur vet jag att hallmöbeln kommer passa?

   Att handla på internet har många fördelar, inte minst för att sortimentet man kan välja från ofta är mycket stort. Det enda som är lite svårare är att visualisera storleken på möbeln man köper, men med hjälp av måtten och en tumstock är det enkelt att se om din möbel kommer passa i rummet. På alla produktbeskrivningar står måtten, så det är bara att börja mäta i hallen för att se om din önskade möbel är i rätt storlek. Märker du att den produkt du vill ha inte kommer passa kan du med fördel söka på samma produktnamn eller typ i butiken. Många gånger finns det både stor och liten hallmöbel att välja mellan.
  • Kan ni tipsa mig om lämplig layout?

   Hallen är som sagt ett intressant rum att inreda eftersom det ställs stora krav på förvaring och effektiviteten. Ett knep är att fundera på hur man egentligen kommer att röra sig i hallen och sedan försöker man passa in hallmöbler och annat efter det. Klädhängare är mer eller mindre ett måste, likväl som krokar där man kan hänga upp mindre saker. Skoförvaring är också mycket praktiskt och någon typ av extra hallbelysning behöver man nästan alltid lägga till i hallen. Med andra ord är en hallmöbel med förvaring att rekommendera.