Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Barutrustning & bartillbehör

Ismaskiner

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

En ismaskin för alla tillfällen gör skillnad. Glöm bekymret med att fylla på is till festen – med en ismaskin finns alltid fräsch is hemma, redo för barnens läsk eller mammas rosé. Med en enkel knapptryckning får du ny is direkt. Oavsett säsong eller evenemang blir drycken extra njutbar med is. Dagens ismaskiner är smidiga att ta med, perfekta för husvagnen, uteköket eller festen. De smälter in i köket med sin eleganta design och är en alltmer populär investering. Skaffa din ismaskin redan idag och njut av välkylda drycker när du vill.

Vanliga frågor om Ismaskiner

En extern ismaskin fungerar genom att kyla ner vatten till is genom att använda en kompressor och ett kylmedel. Först fylls vatten på i maskinens vattentank. Sedan cirkuleras vattnet genom en serie rör som är kyls ner av kompressorn och kylmedlet. När vattnet når en viss temperatur, fryser det till is. Den färdiga isen kan sedan samlas in i en isbehållare för att användas när det behövs.

Det beror på vilken typ av ismaskin det är och dess kapacitet. Ismaskiner kan variera i storlek och produktionshastighet. Vissa mindre ismaskiner kan producera upp till 10-20 kg is per dag. Det är viktigt att läsa specifikationerna för den specifika ismaskinen för att få en exakt uppfattning om hur mycket is just den kan producera.

En ismaskin används för att producera is på ett snabbt och effektivt sätt. Den kan användas för att göra isbitar för att kyla drycker, eller för att skapa krossad is för användning i cocktails eller som en svalkande bas för frysta desserter.