Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Hallbänk

 Visa 39 st Hallbänk på kampanj - Upp till 40%

Våra bästa deals
Sortera på
385 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Form
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Hallen är det första rummet man ser när man kommer in i ett hem. Därför vill man också gärna att den skall vara inbjudande. Att ha en bänk i hallen ger dig både någonstans att sätta dig ner när du skall ta på dig skorna och ytterkläderna, samtidigt som den kan användas för förvaring. Dessutom kan bänken vara den sista detaljen i hallen som behövs för att göra den hemtrevlig. Hos furniturebox.se kan du köpa en billig hallbänk som både är vacker och funktionell. Du kan snabbt jämföra de olika bänkarna med varandra innan du bestämmer dig vilken som passar dig bäst.

Varför använda en hallbänk?

Man kan med fördel välja en hallbänk som har inbyggda förvaringsmöjligheter. På det sättet kan man undvika att exempelvis vantar och mössor ligger framme. En del bänkar har en separat hylla där man kan placera sina skor, vilket gör att man också frigör golvyta i hallen. Färgen och utseendet på hallbänken kan man enkelt anpassa efter hur rummet ser ut i övrigt och vilken färgskala man använder i sitt hem. Vill man kunna flytta sin bänk smidigt kan man med fördel välja en som har hjul under sig så man enkelt kan rulla den till önskad plats. Bänkarna görs i olika storlekar och material, man kan enkelt kan hitta en som passar storleken på rummet.

Beställ dina möbler smidigt på nätet

Hos oss på furniturebox.se hittar du ett brett sortiment av möbler och andra tillbehör du kan behöva till ditt hem. Alla går enkelt att beställa direkt på nätet för en smidig leverans, utan att du behöver ta dig till en butik. Från oss kan du köpa en hallbänk online som passar just ditt hem. Våra produkter har en hög kvalitet och vi erbjuder alltid bra priser.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.