Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 1 av 1 produkter

Ficklampor – Ljuset du behöver när det behövs som mest

En pålitlig ficklampa är en oumbärlig följeslagare i olika situationer, oavsett om det är vid strömavbrott, campingäventyr eller i nödsituationer. Utforska vårt urval av ficklampor som erbjuder kraftfullt ljus, kompakta design och enkel användning för att lysa upp din väg i mörkret. Upptäck mångsidigheten och pålitligheten hos moderna ficklampor för att hantera alla dina belysningsbehov.

Vanliga frågor om Ficklampa

Hur många lumen ska en ficklampa ha?

Det beror på vad du planerar att använda ficklampan till. För allmänt bruk och vardagligt användande brukar en ficklampa med en ljusstyrka på runt 100-300 lumen vara tillräcklig. För utomhusaktiviteter som camping eller vandring kan en ficklampa med en ljusstyrka på 500-1000 lumen vara mer lämplig. Om du behöver en ficklampa för professionellt bruk eller för att använda i extrema förhållanden kan du behöva en ficklampa med ännu högre ljusstyrka, upp till flera tusen lumen.

Finns det ficklampa med olika funktioner?

Ja, det finns ficklampor med olika funktioner. Det finns ficklampor som kan användas som vanliga ficklampor för att lysa upp mörka områden, men det finns också ficklampor med extra funktioner. Vissa ficklampor har till exempel inbyggd stroboskopljusfunktion för att skapa en blinkande ljuseffekt, medan andra har inbyggda laserpekare eller UV-ljus för att användas i specifika situationer. Det finns också ficklampor med inbyggd powerbank för att ladda andra enheter, eller med inbyggd FM-radio. Oavsett vilken funktion du behöver finns det en ficklampa som passar dina behov.

Finns det ficklampa med LED?

Ja, det finns ficklampor med LED-teknologi. LED står för Light Emitting Diode och är en energieffektiv ljuskälla som används i många olika produkter, inklusive ficklampor. LED-ficklampor är vanligtvis mer hållbara och har längre batteritid än traditionella ficklampor med glödlampa. De ger också en starkare och klarare belysning. Så om du letar efter en ficklampa med bra ljusstyrka och lång livslängd, kan det vara värt att överväga en ficklampa med LED.