Skippa sidhuvud och gå vidare.

Tidsbegränsat! 

Vi står för expeditionsavgiften vid köp över 5 000 kr!

Tid kvar: 

Visar 24 av 24 produkter

Tapeter i barnrum har oftast diskreta pastellfärger, även om det också förekommer starkare nyanser. Välj helt enkelt något snyggt som barnet gillar. Om du vill kan du måla tre av väggarna och bara ha en mönstrad fondtapet på en vägg. Allt är upp till din fantasi och rummets inredning.

Vanliga frågor och svar

  • Vad är viktigt när jag köper tapet till barnrum?

    Välj en tapet som är så tålig som möjligt, och gärna en som är lätt att torka av. Sedan är det viktigt med mönsterpassningen så att resultatet blir snyggt. Är där till exempel stora bilder på tapeten, kan du räkna med att det går åt fler tapetvåder för att få mönstret rätt.
  • Är en enfärgad tapet bra?

    Oftast vill barnet ha något motiv på sin tapet, men du kan också skaffa en enfärgad tapet med något strukturmönster i samma färg, för att få mer liv åt väggen. Enfärgad tapet till barnrum upplevs som lugnare, och leksakerna och rummets inredning framträder mer. En ljust grön, beige eller blå tapet är mer neutral, ifall barnen senare vill byta rum. Tänk på att en liten provbit ser ljusare ut än vad helhetsintrycket blir när hela väggen får samma färg.
  • Vilket mönster är bäst till tapet i barnrum?

    Sagofigurer är alltid populära, men smaken ändras ibland. Väljer du en fondtapet går det snabbt att byta tapet när barnet vill ha något nytt. Du kan också ha en enfärgad tapet och en bård med mönster, så det finns många möjligheter att kombinera för att få en riktigt fin tapet till barnrum.