Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Season essentials - Upp till 25% rabatt

Trägrupp

 Visa 7 st Trägrupp på kampanj - Upp till 21%

Våra bästa deals
Sortera på
639 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Form
Funktion
Stil
Pris
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Uteplatsen är en viktig plats som man vill kunna njuta av och spendera mycket tid under våren och sommaren, därför är det viktigt med val av utemöbler. Utemöbler i trä är ett trendigt och hållbart val av utemöbler för din trädgård eller balkong. En matgrupp i trä pryder trädgården eller uteplatsen och blir den självklara samlingsplatsen för härliga måltider för hela familjen. Vi erbjuder matgrupper i olika träslag, såsom ek, teak, furu, valnöt med mera. Sortimentet av utemöbler i trä är stort och hos oss kan du välja mellan olika bord, stolar, bänkar med mera, beroende på vad som passar din trädgård eller uteplats bäst. Med trädgårdsmöbler får din uteplats en naturlig och tidlös look.

Utemöbler i trä för din trädgård eller balkong

För många är trädgårdsmöbler i trä det mest klassiska för svenska trädgårdar. Utemöbler i trä är hemtrevliga och fyller väl sin funktion, de är även prisvärda och hållbara om de vårdas och underhålls på rätt sätt. Alla möbler av trä behöver underhåll oavsett träslag och det gäller även målade trämöbler. Utemöbler tillverkas i mängder av olika träslag, som alla har olika utseende och egenskaper. Att köpa utemöbler i en komplett grupp, har många fördelar. När du köper en hel möbelgrupp vet du att möblerna passar ihop och att du får alla de möbler som du önskar att ha på din uteplats, som har samma stil och håller samma höga kvalitet. Det är också lättare att köpa ett helt set av utemöbler och anpassa det till den yta du har att tillgå, eller till en speciell plats där du tänkt att dina utemöbler ska stå.Oavsett om du har en stor eller liten yta för dina utemöbler, har vi på Furniturebox något för alla trädgårdar, balkonger och uteplatser. Du beställer snabbt och enkelt och har alltid 365 dagar öppet köp.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.