SPREJVAX200 ml

Daily price
129
SEK
Leverans: 2-6 vardagar
 • Varumärke:Leather Master
 • Färg:
 • Färgnamn:Vit
 • Varumärke:Leather Master
 • Innehåll (ml):200

Sprejvax 200 ml - vax för möbelvård. Vårda och skydda dina möbler smidigt med denna sprejvax som har en smuts- och vätskeavvisande effekt. Lämpar sig väl för absorberande material som trä och sten. Skaka burken och spreja ett lager över ytan som du vill behandla, putsa sedan direkt med en trasa. Efter 2-4 timmar är den behandlade ytan redo att användas igen. En enkel och snabb insats för att hålla möblerna fräscha och förlänga deras livslängd.

Specifikationer
SPREJVAX 200 ml
SPREJVAX200 ml
Övrigt
VarumärkeLeather Master
FärgnamnVit
Färg
Innehåll (ml)200
UtseendePlast, Metall, Krom, Silver
Artikelnummer: 123142
Leverans: 2-6 vardagar
Leveranssätt

När du beställer från Furniturebox levereras dina produkter med hemleverans. Undantag är mindre varor som levereras till närmsta utlämningsställe. En fraktavgift tillkommer baserat på produkternas vikt, storlek och om de levereras hem eller till utlämningsställe.

Vill du förenkla din leverans ytterligare? Vi har flera tilläggstjänster som exempelvis kvällsleverans och inbärning. På tacksidan, efter genomfört köp, presenteras tillgängliga tillvalstjänster för ditt köp.

Har du frågor? Låt vår professionella kundservice hjälpa dig! Kontakta oss antingen på telefon eller mail.

Skicka mail

Telefon: 08-5000 90 40

Öppettider:
 • Måndag - Fredag:
  08:00 - 17:00
 • Lördag:
  10:00 - 14:00
 • Söndag:
  10:00 - 14:00
Leather Master
Leather Master
Leather Master – skandinaviska lädermästare

Som titeln lyder är Leather Master skandinaviska lädermästare som tillverkar och säljer produkter för professionell material- och möbelvård. Skänk lite extra kärlek till dina möbler i samband med Leather Master.

Förläng livslängden på dina möbler tillsammans med Leather Master

Inriktningen för Leather Master är möbelvård, men har även kunder inom bilbranschen. Expertisen sträcker sig för olika typer av material, som bland annat läder, textil och trä. Oavsett om du behöver rengöra, reparera eller underhålla dina möbler erbjuder Leather Master ett brett sortiment av hundratals produkter.

Beställ Leather Master online hos oss på Furniturebox

Gör ett klokt val genom att investera i möbelskydd – både vårdande och rengörande produkter. Ta hand om dina möbler och låt dem i samband med det hålla en längre tid.

Mer från:Leather Master
Shoppa Stilen | #Furniturebox