Valentine gift 14% EXTRA rabatt på allt! Kod: FBLOVE
Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
+20 000 recensioner

SOFTCARE Skötselpaket för utomhustextilier

Komplett skötselpaket för textilier på utomhusmöbler.
499:-
Dela upp din betalning: 544 SEK/Månad
Lagervara
Leverans: 2-6 vardagar
Antal
1
14% extra rabatt! Kod:
1d 20h 49m 1s
Valentines gift 14% på allt
Över 400 000 nöjda kunder
Öppet köp 365 dagar

Mått & material

Övrigt
Artikelnummer559820
Färg
Innehåll (ml)500
UtseendePlast

Beskrivning

Ett skötselpaket med allt du behöver för att sköta utomhusmöblernas textilier.

Förpackningen innehåller en 500 ml:s flaska Softcare Textilskydd för utomhusmöbler som räcker till att skydda 5-7 m2, och en 500 ml:s flaska effektivt textilrengöringsmedel för utomhusmöbler som du kan rengöra utomhustextilier med och alla typers fläckar. Dessutom innehåller förpackningen en frottéduk och bruksanvisning. Fullständig beskrivning av ingående produkter finns nedan.

1 st SOFTCARE Skydd för utomhustextilier
Effektivt och lättanvänt skydd för textilytor på utomhusmöbler och solskydd samt inredning i bil och båt. Produkten formar ett effektivt skydd mot all sorters smuts och fukt genom att hindra smutsen att sugas in i textilens fibrer. Det minskar även risk för mögel eftersom textilierna hålls torrare. Lämpar sig för pollenallergiker eftersom skyddet hindrar pollen från att fastna i fibrerna och gör textilierna lätta att rengöra. Lämpar sig för alla textilier, både natur- och konstfiber. Behandlingen håller textilierna vackra och lättskötta länge. Produkten ändrar inte på hur textilen andas, dess utseende eller färg. Förpackningen på 500 ml räcker till att skydda 5-7 m². I utomhusbruk håller skyddet ca 1-2 år. Från den behandlade ytan lossnar fläckarna enkelt genom att torka dem med duk och damm fastnar inte i fibrerna. Skyddar mot alla typers fläckar, även oljebaserade. Torra fläckar avlägsnas med fuktig duk. Förpackad i aerosolfri flaska (500 ml) tillverkad av returplast som kan brännas tom eller sorteras som blandavfall. Produkten är lättantändlig; rök inte medan du använder medlet eller spraya det i närheten av öppen eld.

Utför behandlingen i ett väl ventilerat utrymme ca 15 cm från ytan genom att spraya jämnt på den torra, rena ytan tills ytan är fuktig, men inte genomvåt. Testa först färgens hållbarhet på ett osynligt ställe och skydda omgivningen. Produkten innehåller inga PFOS- eller PFOA-föreningar.

1 st SOFTCARE Skydd för utomhustextilier
Lättanvänt och effektivt specialrengöringsmedel för textilytor på utomhusmöbler, i bilar och båtar. Spraya jämnt på fläcken eller på ytan som ska rengöras. Medlets verkan kan stärkas genom att arbeta in medlet i ytan med en mjuk duk. Låt medlet verka i ett par minuter, skölj bort rengöringsmedlet och smutsen med fuktig frottéduk 2-3 gånger (använd den rena sidan). Du kan låta rengöringsmedlet verka längre på fläckar och vid behov upprepa behandlingen. Kontrollera färgens hållbarhet före rengöring. Följ alltid tillverkarens tvättråd. Förpackad i aerosolfri sprayflaska (500 ml) tillverkad av returplast. Den tomma flaskan kan brännas eller sorteras som blandavfall.

Shoppa Stilen | #Furniturebox

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

question-circle