Extra prissänkning i outleten! Upphör om: 2d 9h 54m 18s
Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
+20 000 recensioner

SIBILLA Parasoll 247 cm

2 495:-
Dela upp din betalning: 160 SEK/Månad
Lagervara
Leverans: 12-20 vardagar
Antal
1
Över 400 000 nöjda kunder
Öppet köp 365 dagar

Mått & material

Mått
Bredd460 cm
Längd270 cm
Höjd247 cm
Djup270 cm
Material
MaterialtypAluminiumPolyester
Övrigt
Artikelnummer1011152
FärgnamnBeige
Färg

Beskrivning

På varma sommardagar njuter vi alla av den skuggiga och svala platsen i trädgården, men ibland är vår parasoll för liten för att garanetra skuggan för alla. Under vår stora parasoll i elegant beige färg kommer alla att kunna skydda sig från solen. Vårt parasoll består av en robust aluminiummast och en dubbel parasollduk av slitstark, fläckbeständig och vattentät polyester som kan avlägsnas och tvättas för hand i 30 ° C. Enkel öppning med vevhandtag och två praktiska öppningar, vilket också ger stabilitet. Måtten på 270 x 460 cm erbjuder otroligt mycket utrymme att vila på i en sval, mörk plats. Parasollen kommer att ge en trevlig skugga till alla som vill bekymmerslöst ta nytta av sommaren. Material: polyester. Ytterligare material: aluminium. Materialkomposition: 100% polyester Vikt: 15 Montering: Delvis montering krävs Produktfördelar: Hög kvalitet och lättskött material, Stabil och hållbar konstruktion, Vevmekanism garanterar en smidig öppning, Tidlös design, Snabb och enkel installation

Shoppa Stilen | #Furniturebox

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

question-circle